RP cleaning biedt u een flexibele, eerlijke, betaalbare én ecologische schoonmaakservice

Het Antwerpse RP cleaning draagt als schoonmaakbedrijf met trots haar bedrijfswaarden uit:

Eerlijk

Dankzij onze persoonlijke aanpak en correcte offerte op maat (na onze gratis proefschoonmaak) bieden we uw bedrijf de gepaste oplossing. Geen onnodige of extra schoonmaakbeurten, maar een flexibel antwoord op uw schoonmaakbehoefte. We respecteren alle gemaakte afspraken, werken stipt en zorgen voor een duidelijke facturatie.

Economisch

Wij bieden u een betaalbare schoonmaakoplossing door efficiënt te werken. We besparen op kantoorinrichting, wagenpark en het onderhoud ervan. Onze medewerkers zijn dynamisch, goed opgeleid en worden correct opgevolgd, zodat ze doeltreffend blijven. Onze offertes zijn perfect op maat dankzij de gratis proefschoonmaak, zodat de kuisploeg ook maatwerk levert.

Ecologisch

De schoonmaakploegen van RP cleaning gebruiken ecologische producten voor de opkuis van uw bedrijf. En we hebben nog meer milieuvriendelijke oplossingen: we verplaatsen ons waar mogelijk met fiets en openbaar vervoer zodat er geen wagenpark nodig is. We gebruiken bij voorkeur kuismaterialen die al ter plaatse zijn. We doen aan co-working en besparen zo op kantoorinrichting … RP cleaning laat zien dat groen niet duur is!

 

Flexibel

Onze planning is flexibel, zodat we op elke vraag snel kunnen inspelen. Onze kuisploegen werken op afroep en bieden een propere en snelle service met een persoonlijke aanpak, dankzij de offerte op maat.

 

 

 

Ontdek de correcte prijzen en flexibele schoonmaakservice van RP cleaning en vraag meteen een gratis proefschoonmaak aan!